Publicat de: ovidiugroza | 01/03/2009

EXAMEN AUTO PE CALCULATOR

EXAMEN AUTO PE CALCULATOR

Pasii care trebuie urmati la examenul auto pe calculator pentru

obtinerea permisului auto

Proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere este sustinuta pe calculator . Candidatii trebuie sa bifeze raspunsul corect cu degetul, direct pe ecranul calculatorului.

Testul teoretic se compune dintr-un test de acomodare, format din 3 intrebari, cu raspunsuri optionale, si testul propriu–zis, format din numarul de intrebari si raspunsuri optionale specific fiecarei categorii, pentru care candidatul solicita obtinerea permisului de conducere.

Fiecare intrebare contine 3 variante de raspunsuri optionale, dintre care se pot alege raspunsul/urile corecte. Fiecare test poate contine, intrebari cu unul, doua sau trei raspunsuri corecte, iar pentru validarea acestora trebuie atinsa tasta corespunzatoare variantei/variantelor corecte.

Chestionare pe categorii, iar acestea au timp de rezolvare diferit. Pentru grupa A (motociclete) sunt 20 de intrebari, pentru fiecare raspuns fiind dedicat un minut. Persoanele care dau examen auto pentru categoria A pot sa sustina concomitent si pentru categoria B sau C etc..

Pentru permisele de categoria B, chestionarul contine 26 de intrebari, care trebuie rezolvate in 30 de minute. Numarul de puncte necesar pentru promovare este de 22. Conditiile sunt aceleasi si pentru candidatii care vor sa obtine permis de conducere de categoria C si D, iar pentru permisele din categoriile BE, C1E, CE, D1E si DE, chestionarul are 11 de intrebari, care trebuie rezolvate in 15 min.

Aplicatia online pentru examenul auto pe calculator ofera urmatoarele optiuni:

TRIMITE RASPUNSUL, daca se apreciaza ca raspunsul selectat este corect;

ANULAREA unui raspuns dat initial, considerat gresit, prin atingerea tastei ANULEAZA, si selectarea altuia, inainte de a trimite raspunsul;

AMANAREA raspunsului la una sau mai multe intrebari, prin atingerea tastei RASPUND MAI TARZIU;

– RESPINGEREA candidatului care raspunde gresit la mai mult de: patru intrebari la chestionarul pentru cat. B, C sau D; trei intrebari la chestionarul pentru grupa A (A, A1, A2 ) sau doua intrebari la chestionarul pentru categoria E, ori care a parasit sala de examen, inainte de finalizarea testului propriu-zis, indiferent de motivul, rezultatul sau timpul care s-a scurs de la inceputul testului;

Candidatii in vederea obtinerii permisului de conducere sunt informati ca, pe parcursul examinarii teoretice, camera atasata la statia de examinare preia 3 fotografii ale candidatilor in timpul examenului. Aceste fotografii sunt stocate, pentru verificari ulterioare.

Anunțuri

Responses

  1. https://ovidiugroza.wordpress.com/2009/03/01/examen-auto-pe-calculator/

  2. Excellently written writeup, doubts all bloggers offered the same content material because you, the internet is actually a greater location. Please maintain it up! kbdkdgkdkdfe

  3. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again! ckffaceccded


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: